top of page

RÓLUNK

MŰHELYÜNKBEN TRADICIONÁLIS ESZKÖZÖKKEL, EGYEDI ELKÉPZELÉS SZERINT KÉSZÜLNEK A KÜLÖNLEGES ELJEGYZÉSI GYŰRŰK. MIVEL MINDEN ÉKSZER KÉZZEL, SZAKÉRTŐ ÖTVÖS MESTEREK KEZE ÁLTAL KÉSZÜL, NINCS KÉT EGYFORMA DARAB.

 

ÉKSZEREINKRE ÉLETRE SZÓLÓ GARANCIÁT BIZTOSíTUNK, AMI A BEFOGLALT KÖVEKRE IS KITERJED. AZ ÁLTALUNK KÉSZÍTETT GYŰRŰKET INGYENESEN, ULTRAHANGOS TISZTÍTÁSSAL MEGTISZTÍTJUK, HOGY A RENDSZERES HASZNÁLAT SORÁN A KÖVEKRE LERAKÓDOTT SZENNYEZŐDÉSEK ELTÁVOLÍTÁSA UTÁN ÚJRA RÉGI FÉNYÜKBEN RAGYOGJANAK. EMELLETT A GYŰRŰKET 3 ÉVENTE FELFÉNYEZZÜK.
 

MINDEN DARAB ÁLTALUNK KÉSZÍTETT GYŰRŰ MAGYAR FÉMJELLEL RENDELKEZIK. A GARANCIA ÉRVÉNYESÍTÉSÉHEZ NINCSEN SZÜKSÉG SEMMI MÁSRA, CSAK AZ ÉKSZERRE, HISZEN AZT MI ÉVEK MÚLVA IS BE TUDJUK AZONOSÍTANI. A MŰHELYÜNKBEN KÉSZÜLT GYŰRŰT INGYEN, KÉZZEL VÉSETT MONOGRAMMAL, VAGY ÉVSZÁMMAL LÁTJUK EL.
 

ÉKSZEREINKHEZ ELSŐOSZTÁLYÚ, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, LABORATÓRIUMI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ELŐÁLLÍTOTT, ILLETVE IGAZI GYÉMÁNTOKAT HASZNÁLUNK.

 

CÉLUNK AZ, HOGY MINDEN ELKÉPZELÉST, MINDEN IGÉNYT A LEHETŐ LEGPROFIBBAN TUDJUNK TELJESÍTENI.

KIK VAGYUNK?

SCHVARCZ ÁDÁM MENYHÉRT

 

ÖTVÖS, ARANYMŰVES, ÉKSZER-, ÉS DRÁGABECSÜS VAGYOK.

EGY NAGY DIVATCÉG VISUAL MERCHANDISER MENEDZSEREKÉNT DOLGOZOM. KIRAKATOKAT ÉS ÜZLET ENTERIOROKAT TERVEZEK. AZ ARANYMŰVESSÉG SZERETETE GYEREKKOROM ÓTA VÉGIG KÍSÉRTE AZ ÉLETEMET. TÖBB HAZAI ÉS NEMZETKÖZI ÉKSZERTERVEZÉSI VERSENYT MEGNYERTEM ÉS AZ ELMULT ÉVEKBEN SZÁMTALAN MAGYAR ÉS NYUGAT-EURÓPAI MÁRKÁNAK TERVEZTEM ÖNÁLLÓ ÉKSZERKOLLEKCIÓT,

BíZOM BENNE, HOGY AZ IGÉNYESEN, NAGY PRECIZITÁSSAL KÉSZÜLT ÉKSZEREIM HŰEN TÜKRÖZIK AZ ARANYMŰVESSÉG ÉS AZ ÖTVÖS SZAKMA IRÁNT ÉRZETT SZERETETEMET ÉS TISZTELETEMET.

bottom of page